INDIVIDUÁLNÍ PODPORA PRO

SEBE-VĚDOMOU ŽENU

 

Nabídka 6týdenní individuální spolupráce s terapeutickým a energetickým vedením a s mou neomezenou podporou na messengeru.

 

Pokud jsi odhodlaná a otevřená změnám, které se budou dít v lehkosti a bezpečí, je tato nabídka právě pro Tebe.

 

 

Jsi pracující žena s malými či odrůstajícími dětmi a snažíš se skloubit práci a rodinný život?

Nebo jsi začala podnikat a myslela sis, jak to bude jednoduché a jak si budeš organizovat čas podle sebe, ale místo toho se cítíš přehlcená a v podnikání se Ti nedaří?

Jsi zavalena povinnostmi a starostmi a vůbec nemáš čas sama na sebe?

Vím, jaké to je, zažila jsem to.

Jsem maminka dvou malých dětí a když jsem začala podnikat, uvítala bych možnost moct se s důvěrou obrátit na někoho, kdo si tím prošel a kdo mě v těžkých chvílích podpoří.

Pokud ti není dobře v tom, jak to máš teď, a chtěla bys celému procesu, kdy se z mámy stáváš pracující mámou, dát lehkost a radost, dovol si k sobě přizvat někoho, kdo Tě vyslechne, opečuje, nasměruje, kdo Tě podpoří. Nebuď na to sama.

Budu Tu pro Tebe ve chvílích, kdy mě budeš potřebovat a přesně tak, jak budeš Ty potřebovat. Nebudeš se muset přizpůsobovat žádným jiným ženám jako ve skupinovém programu.

 

  

 

NABÍZÍM TI 6TÝDENNÍ INDIVIDUÁLNÍ SPOLUPRÁCI

Během které Ti budu držet energetický prostor, abys ses mohla bezpečně a v jemnosti obrátit sama k sobě a propojit se se svým tělem a svými potřebami.

Najdeme souvislosti a nevědomé vzorce, které pramení z tvých předchozích zkušeností, vztahů a v bezpečném prostředí mé energie je vyčistíme, abys mohla dál jít životem v lehkosti a radosti.

Také uvolníme bloky a napětí v Tvém těle pomocí vizualizace a kraniosakrálních technik.

A osvojíš si techniky, jak uvolňovat nahromaděné emoce a jak více naslouchat svému tělu.

V neposlední řadě Tě díky svým čerstvým zkušenostem s rodičovstvím a rozjezdem podnikání pomohu navést k získání nadhledu a nalezení cesty, jak vše elegantně skloubit dohromady.

 

 

A NA CO SE MŮŽEŠ SPOLEČNĚ SE MNOU TĚŠIT?

Během 6 týdnů se spolu online setkáme při třech větších terapeutických konzultacích (3 × 1-1,5 hod.).

Dále se spolu 2 × spojíme při kratších 20-ti minutových telefonických konzultacích (2 × 20 min.).

V čase mezi konzultacemi budeš mít možnost se na mě kdykoliv obrátit skrze hlasovou zprávu v messengeru, na kterou ti nejdéle do 24 hod. odpovím.

 

 

Dopřej si pocit bezpečí a uvolnění, že na tuto náročnou dobu nejsi sama, mou podporu přímo Tobě na míru a možnost se na mě kdykoliv obrátit.

Během naší spolupráce získáš prostor se bezpečně a v jemnosti naladit sama na sebe a propojit se se svým tělem a svými potřebami.

Díky kontinuální podpoře a propuštění nefunkčních vzorců, které tě doteď neúměrně vyčerpávaly, získáš novou energii a radost, kterou budeš moct jednoduše přinést do svého prožívání, své rodiny i do svého povolání.

Tak, abys byla opravdu šťastná a spokojená Ty, Tvá rodina i Tví klienti.

 

DOPŘEJ SI ZÁŽÍTEK, KDY NA 6 TÝDNŮ BUDEŠ TY TEN NEJDŮLEŽITĚJŠÍ ČLOVĚK NA SVĚTĚ

DOPŘEJ SI MOU PODPORU A PÉČI A UŽIJ SI MOŽNOST SE NA MĚ KDYKOLIV OBRÁTIT

 

Mou podporu si můžeš užívat šest týdnů.

Cena je 8000 Kč

Platbu je možné rozdělit na 2 splátky.

 

 

PŘEMÝŠLÍS, JESTLI TO STOJÍ ZA TO?

 

MRKNI NA TO, CO VŠECHNO TĚ BĚHEM NAŠÍ SPOLUPRÁCE ČEKÁ A KOLIK ČASU SAMA SOBĚ DOPŘEJEŠ

V 1.týdnu se spolu potkáme na úvodní 1-1,5 hod. terapeutické konzultaci. Podíváme se spolu na zoubek tvým limitujícím přesvědčením, strachům a nefunkčním vzorcům, které vyčistíme.

Také Tě provedu vizualizací, ve které se propojíš se svým tělem a necháš z něj odejít napětí. Společně si také projdeme několik praktických technik na prohloubení všímavosti k Tvému tělu, které si pak podle své chuti a času můžeš zařadit do běžných dní.

Ve 2.týdnu se v rámci krátké 20min.online konzultace setkáme, abychom probraly, jak se cítíš po našem úvodní konzultaci a a stanovíme si další malé krůčky, které můžeš sama dělat, aby celý tvůj proces plynul v lehkosti.

Během 3.týdne se společně ponoříme do hloubek kraniosakrální terapie.

Při hodinového online setkání si v krátkosti shrneme, jak se cítíš a co aktuálně potřebuješ pořešit či opečovat. Pak si uděláš pohodlí a necháš se provázet mým hlasem, aby sis v bezpečí mé energie propojila se svým dechem, tělem a mohla jsi propustit vše, na co bude tvé tělo, duše i mysl připravené.

Ve 4.týdnu, který bude integrační a odpočinkový, necháš ve svém těle vše usadit a dosednout. Budeme spolu v kontaktu přes hlasové zprávy.

Ve 5.týdnu se opět potkáme při krátké 20min.online konzultaci, kde projdeme to, jak se cítíš, co se u Tebe změnilo a co bys v danou chvíli potřebovala.

V 6.týdnu nás čeká závěrečná 1-1,5 hod. terapeutická konzultace a ukotvení Tvého záměru, ve které si shrneme všechny pokroky, které jsi během společných pěti týdnů udělala.

Dáme tak Tvé mysli, sebedůvěře a sebevědomí jasné informace o tom, jak velký kus cesty jsi ušla a jak jsi úžasná 🙂 Stanovíš si svůj záměr další kroky, kterými se budeš ubírat. Na závěr Tě provedu vizualizací, ve které si svůj záměr ukotvíš.

 

Vše se bude dít v souladu s Tvým tělem i duší a ve tvém tempu přesně tak, jak budeš potřebovat.

A navíc budeš mít možnost se mě obrátit pomocí hlasové zprávy v Messengeru, na kterou Ti během pracovních dní odpovím nejdéle do 24 hod.

Ty jsi Ta, která bude určovat tempo a podle Tebe se to bude dít.

 

CO O SPOLUPRÁCI SE MNOU ŘÍKAJÍ MÉ KLIENTKY?

 

PETRA DOLEJŠOVÁ, projektová vedoucí

Konzultaci a terapii s Péťou jsem zažila už několikrát, pokaždé je to velice příjemný a osvěžující zážitek. Po terapii se cítím odlehčená, odpočatá, spoustu věcí, které řeším už několik let se mi daří postupně vyřešit, nebo mi Péťa ukáže jiný pohled na věc. Péťa je moc milá terapeutka, vyslechne a pokud je to potřeba, řekne svůj názor. Péti terapie je pro mě dobrý způsob, jak nakopnout sebe sama k dalším změnám.

 

MICHAELA VYMAZALOVÁ, koučka a intuitivní vztahová poradkyně

Moc doporučuji skvělou online kraniosakrální terapii s Peťkou. Její mimořádná jemnost v hlase Vás provede do úplného uvolnění, kdy hlava vypne a Vy se jen necháte unášet na vlně klidu, míru, lásky a přijetí. Vše probíhá na energetické úrovní a pro všechny, komu hlava stále jede (zejména my ženy neustále vnímáme všechno kolem sebe a máme stále potřebu něco dělat), je tato terapii oázou, kde se načerpáte, odevzdáte vše, co Vám neslouží. Prostě se restartujete a doplníte energii, elán i nadšení do svého života.

 

MARTINA STAŠÍKOVÁ, mediátorka a mediační průvodkyně ve spol. Dobrá dohoda

S Peťou sme mali online tretnúťie. Velmi som prekvapila samú seba. Veci väčšinou riešim hlavou, a hľadám logické odpovede. Ale teraz som polovicu stretnutia preplakala. Pretože sme spolu s Peťou vykopali fakt veci, ktoré už viac nemali u mňa čo robiť. Konečne. Ak ste vo fáze, že ste ochotní pozrieť sa pravdivo na seba a pustiť, čo k Vám nepatrí a žiť vo väčšej ľahkosti, tak si určite dohodnite stretnutie s Peťou.

 

JSI ROZHODNUTÁ DO TOHO SE MNOU JÍT A ZAČÍT MĚNIT SVŮJ ŽIVOT?

 

Pokud ano, objednej si mou 6týdenní podporu zde: https://jemnaterapie.cz/kontakt/

Nebo mi zavolej na telefon 776 604 117 .

Probereme spolu detaily naší spolupráce, možnosti platby a domluvíme si termín naší úvodní terapeutické konzultace.